Våra tjänster
1000-tals nöjda kunder
Prisvärda behandlingar
Alla våra kunder är försäkrade
Generösa öppettider
Varför välja oss?
Hos oss får du alltid träffa utbildad och professionell personal, och vi erbjuder allt som krävs för att uppnå dem bästa resultaten.
Prisgaranti
Hittar du samma behandling hos någon annan klinik men till ett lägre pris så garanterar vi att matcha det!
Vår tjänster
1000-tals nöjda kunder
Prisvärda behandlingar
Alla våra kunder är försäkrade
Generösa öppettider

Opera Led Mask - hudföryngring och akne

Opera led mask använder LLT (Low Level Ljusterapi) en ansiktsmask som är en kombination av flera hudvårdssystem. Effektiv lågeffekt LED, Galvanisk ström och *syrgasbehandling (*tillbehör). För att boka detta tillbehör så tillkommer en kostnad på 100kr. Lämna gärna ett meddelande vid bokningstillfället att du önskar syrgasbehandling.

Behandling med denna mask har blivit väldigt populär bland kändisar i USA, bla Jessica Alba.

Hur fungerar Opera Led Mask

Photoner av LED-ljus absorberas av kromoforen i vävnaden och främjar den metaboliska aktiviteten hos cellerna. Hjälper cellförnyelsen och rehabilitering av metabolisk aktivitet av cellerna.

Stimulerar produktionen av kollagen och elastin och dämpar rynkor så att huden blir återfuktad och elastisk. Ett särskilt våglängdsområdet stimulerar mitokondriella och ATP: dvs främjar blodcirkulationen, kroppens immunförsvar.

Vid behandling av akne använder vi mest av det "blåa" ljuset. Viktigt att gå regelbundet, två behandlingar i veckan i ca 5-7veckor.

För bästa resultat använder vi HYDRO – GEL MASK. En genomskinlig mask med mängder av näringsämnen som helt enkelt förbättrar kundens behandling.

Denna Ultra-Hydrogel mask kan användas tillsammans med Opera LED mask och galvanisk ström eller som en egen hudvårdsrutin. Ultra-Hydrogel mask innehåller naturliga vattenbaserade ingredienser som tillsammans med galvanisk ström absorberas lätt av huden.


- Ger huden mängder med näringsämnen
- Rengör huden
- Stramar åt huden
- Minskar rynkor
- Minskar solskador

Kombinera gärna Opera Led Mask med våra övriga behandlingar t.ex. med kemisk peeling eller Micropen.