Våra tjänster
1000-tals nöjda kunder
Prisvärda behandlingar
Alla våra kunder är försäkrade
Generösa öppettider
Varför välja oss?
Hos oss får du alltid träffa utbildad och professionell personal, och vi erbjuder allt som krävs för att uppnå dem bästa resultaten.
Prisgaranti
Hittar du samma behandling hos någon annan klinik men till ett lägre pris så garanterar vi att matcha det!
Vår tjänster
1000-tals nöjda kunder
Prisvärda behandlingar
Alla våra kunder är försäkrade
Generösa öppettider

Massage                    

 

 

Massage 60 min
Unna dig själv, eller någon du tycker om, en stunds avkoppling. 60 minuter djupgående massage minskar muskelspänningar i hela kroppen och skänker ett skönt lugn.

Släpp all stress och press för en stund och låt er svepas iväg. I avstressande och rofylld miljö ges massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att man, med förnyade krafter och energi, är redo att möta världen igen.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar massage till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. 

Unna er en avkopplande massagebehandling!

Juan, har arbetat som massör på det välkända spa & relax Yasuragi. Han är även erfarenhet som idrottslärare och personlig tränare. 

Massage 60 min 695:-

 

Recensioner av kunder från 13 mars 2017

" Han är inte en av dem bästa massörerna jag har varit hos, utan han var den bästa" - Kund 27 år 

" Jag har tidigare haft en favoritmassör som jag har gått hos då och då sen jag var gravid. Ibland har jag när hon varit fullbokad, besökt andra massörer i hopp om att dem är lika duktiga. Jag har alltid känt mig besviken efteråt... Idag var det första gången som jag kände att jag äntligen hade hittat en ny favorit." - Kund 30 år

"Jag tränar 5 gånger i veckan och kände att jag behövde en djupgående massage som mjukar upp muskler och bindväv. Massagen var effektiv/djupgående och väldigt avslappnade.Jag kände mig som en ny människa efteråt." - Kund 33 år