Våra tjänster
1000-tals nöjda kunder
Prisvärda behandlingar
Alla våra kunder är försäkrade
Generösa öppettider
Varför välja oss?
Hos oss får du alltid träffa utbildad och professionell personal, och vi erbjuder allt som krävs för att uppnå dem bästa resultaten.
Prisgaranti
Hittar du samma behandling hos någon annan klinik men till ett lägre pris så garanterar vi att matcha det!
Vår tjänster
1000-tals nöjda kunder
Prisvärda behandlingar
Alla våra kunder är försäkrade
Generösa öppettider

LPG Liftmassage Face


   

LPG Liftmassage/ Endermolift – Naturligt ansiktslyft utan kirurgi, injektioner och risker

LPG  liftmassage är en den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster – helt utan injektioner eller operation. Behandlingen är avkopplande och mycket behaglig.

Hur går liftmassage till?

LPG liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen förbättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor. Olika program och intensitetsnivåer i massagen gör att det går att specialanpassa behandlingen för just din hudtyp.

koncentrerad till ögonpartiet, längs ansiktets konturer, hals/dekolletage eller för att strama upp s.k ”hamsterkinder”. Vi anpassar varje behandlingstillfälle efter din hud och dina önskemål!

Hur lång är varje behandling och hur många behandlingar krävs?

Själva behandlingen tar ca 30 minuter och är skönt avkopplande. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 10-14 gånger. Under kuren gör man behandlingen 2 gånger i veckan. Därefter, för att underhålla men även förbättra resultaten, räcker det med endast 1-2 behandlingar i månaden.

Lftmassage förebygger hudens åldringstecken och stimulerar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer. Linjer och rynkor reduceras och hudens fasthet ökar.

Liftmassage passar alla hudtyper/åldrar och innebär inga risker.

Liftmassage passar alla hudtyper – även den mest känsliga. Liftmassage är även ett ypperligt alternativ till dig som inte lämpar sig för IPL-behandling pga medicin/hudtyp, eller inte vill göra ett så drastiskt (och dyrt) ingrepp som kirurgiskt ansiktslyft. Liftmassage innebär inga som helst biverkningar eller risker, och passar både män och kvinnor som vill ta hand om sin hud på bästa sätt! Människor i alla åldrar kan dra nytta av behandlingen – om du är ung så innebär liftmassage att du håller igång huden egna, naturligt höga produktion av kollagen och elastin lite längre och alltså åldras senare! Om du är lite äldre, med synliga linjer och/eller oelastisk hud, så får du dels ett synligt resultat i form av ett lyft och mindre framträdande linjer, samt förebygger nya
ålderstecken.

Ingen återhämtning

Behandlingen tar endast 30 minuter och huden blir inte röd eller irriterad efterår. Du kan alltså passa på att gå på lunchen! Lättare rengöring ingår vid varje behandlingstillfälle, men om du vill så lämnar vi kvar eventuell ögon make up, och ny foundation och/eller rouge, får du givetvis låna hos oss (eller så hjälper vi till med det också)! Vi har mineral-foundations i alla tänkbara nyanser och former (flytande/löst puder/pressat puder), som dessutom vårdar din hud och innehåller inga som helst tilltäppande ingredienser. Bara den lugna, sköna stunden i våra mysiga behandlingsrum, lyfter både ditt humör och välbefinnande!

Resultat efter kur med LPG Liftmassage:

  • Stramar upp huden, minskar dubbelhaka & stramar upp halsen
  • Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion
  • Slätar ut och stramar upp dekolletage
  • Motverkar påsig, trött och glåmig hy
  • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
  • Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster.

Hur går behandlingen till?

1. Lättare rengöring

2. Behandling med LPG Liftmassage

3. Avslutande dagcreme

 

LPG Liftmassage Face

Provbeh. med konsultation/ därefter enstaka beh. - 350:- / 600 :-

Paketpris 10ggr för 5000:-

 

Boka --Nyhet-- LPG Liftmassage FACE LYX med syrapeeling och mask 70 min

, 950,00 kr

LPG Ansiktsbehandling Lyx

Rengöring, LPG-liftmassage 35min, syrapeeling och effektiv ansiktsmask med kollagen och hyaluronsyra, serum och creme. Vi använder endast produkter såsom peeling, mask och creme från LPG.

Vi rekommenderar denna behandling med syrapeeling max 2ggr/månaden.

Kom gärna osminkad.